Nuku vain

Runoilija InMemoriam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille arvosteluista, kommentoin takaisin kun ehdin!
 

Minä tartun kiinni
jokaiseen hetkeen
- Roikun rystyset
valkoisina
sormien läpi karkaavissa
sekunneissa

Mietin missä
terveen ja sairaan
raja kulkee
Ja liimaudun iholle
- peläten joka hetki

että unohdun

Minä tiedän ettei
maailma ympärillä
tänäänkään katoa
- Eivätkä asiat
ikinä muutu
jos niitä
ei halua muuttaa

Ja pitäisi olla
itsestäänselvää
Ettei tuli
vain lämmitä
- se polttaa
poroksi

Selite: 
Ja jos sä voit joskus jäädä<br/> <br/> niin jää
Kategoria: 
 

Kommentit

Piti lukea moneen kertaan peräjälkeen ja aina, joka kerta tämä tuntui aina vain paremmalle... menee keposesti suosikkeihin, tykkään!

ihana :o<3

mielettömän kaunis ja upeasti kirjoitettu runo! <3

Mielettömän upee :o

"Mietin missä
terveen ja sairaan
raja kulkee"

UPEAA tekstiä,
kaunista ja taidokasta.
olen aivan rakastunut
näihin runoihisi, niin
täynnä ikävää ja oikeaa
tunnetta. Osaat todella.

Piti lukea moneen kertaan peräjälkeen ja aina, joka kerta tämä tuntui aina vain paremmalle... menee keposesti suosikkeihin, tykkään!

ihana :o<3

mielettömän kaunis ja upeasti kirjoitettu runo! <3

Mielettömän upee :o

"Mietin missä
terveen ja sairaan
raja kulkee"

UPEAA tekstiä,
kaunista ja taidokasta.
olen aivan rakastunut
näihin runoihisi, niin
täynnä ikävää ja oikeaa
tunnetta. Osaat todella.

 

Käyttäjän kaikki runot