Rakas, väkivaltainen isäni.

Runoilija InMemoriam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille arvosteluista, kommentoin takaisin kun ehdin!
 

Tänään sinä oksetat
minua eilistäkin
enemmän
Sinun känniset
tekosi
Kuristavat sydäntä

Joskus sinä lupasit
ettet enää ikinä
Ettei sinua tarvitse pelätä
'oma pieni tyttöni'
Mitä muutti kaiken?

Etkö sinä
todellakaan näe
Miten nopeasti
lyöt rikki
vuosia kestäneen
rakkauden

Tämä kaava
ei ikinä muutu
Etkä sinä halua muistaa
että huomennakin
On pystyttävä elämään
näiden mustelmien kanssa

Sinä raivoat
Karjut minut
pitkin seiniä
Huudat viinahuuruissasi
etten minä saa
IKINÄ KOSKAAN
käydä pikkusisarteni
kimppuun

Että se olisi
viimeinen tekoni
Sepä mukava kuulla
Rakas,
väkivaltainen isäni

Sillä minä päätin
jo vuosia sitten
Ettei minusta
ikinä tule
sellaista kuin
sinä olet

Selite: 
Sinä lupasit, ettet enää ikinä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai..ai..minä vaikeroin tämän runosi kipeyttä. Sattuu..tänne asti.
Ei sitä ole pakko katsoa,ei kestää..
Käsi,tarjoan sitä sinulle..pakoreitti.

oot niin loistava kirjoittaja, ihailen sinua suuresti. tämäkin kipeä runo on kirjoitettu niin mielettömän hyvin ja taitavasti, että pyörryttää. tunteet voi tuntea tännekin asti, ruudun välityksellä.
loistavaa! ja parasta, mitä olen pitkään aikaan taas lukenut.. :)

<3

Hienosti kirjoitettu.
Muutamalla ystävälläni on ollut/on vähän samankaltainen tilanne, joten toivon sinulle paljon voimia ja jaksamista!

todella surullinen :/ silti hienosti kirjoitettu !

Surullista luettavaa. Voimia, että jaksat.

koskettava<3 voimia sulle!

Liian totta liian monelle viattomalle joka päivä.Mutta usko minua,sinä pääset irti siitä jonain päivänä,kun jaksat odottaa.Sillä sellaiseksi ei tarvitse tulla.Koskettava,tuskaa täynnä oleva runo.Rakkauden voi todellakin lyödä rikki.

Voi jumankauta! Minä tiedän miltä tuntuu kun oma isä huutaa. Sait sanattomaks :O
Aivan liian paljon kosketti <3
Suosikki >>>

 

Käyttäjän kaikki runot