Taistelua tuulimyllyä vastaanko?

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Olen onnellinen, mutta miksi pelkään?
Miksi olen koko ajan varpaillani, vaikka mua tuet?
Olen väsynyt pelkoihini jo ja luulin että sun kanssas ei tarttis pelätä....
Mutta miks tää on nii vaikeeta?!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot