Ymmärrän, ymmärrätkö sinä?

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Ymmärrän, kestän ja hyväksyn.
Mutta toisaalta en ymmärrä, en kestä enkä hyväksy..
Ymmärtäisitkö sinä?
Keestäisitkö sinä?
Hyväksyisitkö sinä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liian paljon kysymyksiä...
ajatus ei riitä yltämään vastaus tasolle.
Ensimmäinen rivi on lupaava,
tunkeudu mietteittesi syövereihin ja kokeile uudelleen...

Liian paljon kysymyksiä...
ajatus ei riitä yltämään vastaus tasolle.
Ensimmäinen rivi on lupaava,
tunkeudu mietteittesi syövereihin ja kokeile uudelleen...

 

Käyttäjän kaikki runot