Sinun muistolle

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Lähdit niin äkkiä, liian äkkiä
En voinut uskoa että lähdet
Annoit toivon että jäät
Mutta aikasi tuli
Sydämeeni jäi suuri suru

Jäi sanomatta monta sanaa
Monta tärkeää sanaa
Jäi halaamatta
Näyttämättä Kuinka tärkeä olit

Niin monta sanaa jäi sanomatta
Ja näkemiset näkemättä
Mutta sydämessä sanoimme ne sanat
Ja näimme ne näkemiset

Toivon vaan että nyt sinulla on kaikki hyvin
Ja että tiedät kuinka suuri ikävä mulla on
Lepää rauhassa
Olet aina sydämessäni

Selite: 
Rakkaan ystäväni, entisen poikakaverin muistolle joka lähti niin yllättäen pois..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot