Päivä kerrallaan...

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Joskus tuntuu et niin helposti tää kaikki särkyä vois
jos se ois helppoa en miettisi...
En tuskailisi enää näiden tunteiden kanssa,
en taistelisi päivä päivältä eteen päin.

Jos vain sallisin läheisilleni tuntea sen tuskan,
sen kivun, surun, murheen, epätietoisuuden
jonka olen itse joutunut tuntemaan..

Mutta ei, minä en sitä tee!
Minä koitan taistella ,
Koitan kestää sen kaiken mitä saan,
sen kaiken mitä en edes ansaitse..!

Mutta päivä päivältä voin itselleni sanoa
että olen voittaja..!!!
Olen jälleen päässyt yhden päivän yli!!

Huomenna on uusi päivä.
Pääsenkö siitä yli?!
Se on eri asia,mutta
SELVISIN TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ!!!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot