Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Sä teit sen.
Tulit elämääni.
Sekoitit mun pään.
Sait minut tuntemaan jotain ihanaa.
Sait minut haaveilemaan.
Sait minut iloitsemaan taas elämästä!
Rakastuin!
Sinä vain ihastuit..
Rakastuit toiseen..
Särjit haaveeni!
Petyin..
Nyt toivon vaan ettet olisi koskaan tullutkaan elämääni..!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot