Sanat satuttaa

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Huokaisen, hetken on hyvä
Tuska, se tekee kipeän paluunsa...

Miten tuosta irti pääsisin...
Miten tuon kaiken voisin unohtaa..
Kaikki ne sanat, ne kiellot...

Tiedän,että kiellot on turhaa
Tiedän, et tarkoittanu niitä sanoja
Tiedän, että haluat että unohdan tuon kaiken

Sanoit asioita mitä et tarkoittanut
Sanoit ne kiukussa...

Mutta miettisitkö kuinka paljon ne mua luokkaa?!
Miettisitkö kertaakaan kuinka paljon tunsin tuskaa sanojesi takia?!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot