Se ihana kesä

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Sain kokea jotain mitä en koskaan ennen ollut kokenut. Ne ihanat, hauskat reissumme, ne mukavat grillaukset, ne upeat auringonlaskut ja älyttömät päähänpistomme!
Mutta nyt kesä on loppu ja ne muistot jäävät aina mieleeni, kuten sinäkin, ainiaaksi..!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot