Elämän tie

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Kaikki se ilo, suru ja tuska jonka olen kokenut
on loppuen lopuksi elämänrikkaus!
Jos en olisi tuota kaikkea käynyt läpi
niin en myöskään osaisi arvostaa
sitä kaikkea mitä minulla nyt on!!
Ja tästä on hyvä jatkaa eteen päin,
ehkä joskus polulta hairahtaen
mutta suunta on ainakin oikea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot