Rakas Ystävä

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulle ystäväiseni<3

Kun tavattiin,
ei tunnettu hyvin,
eikä oltu läheisiä.
Toisin kun nykyään!
Olet sydämmeissäin aina,
etkä rakas siellä mitään paina.
Muistathan aina minut,
Minäkin tottakai sinut.
Kultani, meitä yhdistää aina joku,
tässä tapauksessa tämä ihana koru!
Meitä ei erota mikään,
paitsi koulema,
eikä missään nimessä sekään!
I LOVE YOU

Selite: 
MY LOVELY FRIEND<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot