Täs on Ansku!

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet aina hyvällä päällä,
Melki joka säällä.
Nauraa Ihan kaikesta,
se hyvä asia!
Sä oot nyt Kuin tähti,
Joka taivaalle kiertämään lähti.
Tykkäät tehdä runoja,
Joita joskus julkaista.
Ei oo Pakko,
Onko sulla ollu karkkilakko?

<3:mellä Jassu:)

Selite: 
Vähä outo, jotenki kuvaa anskua<333 kaikki teksti on hyvällä! Ei pahalla!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot