Mun Omalle Bestalle

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot mun,
Ja toivottavasti mä oon sun.
Sinua ei voi unohtaa,
Kun illalla nukahtaa.
Oot mun sydänmel aina,
Rakastan sun kaverina<33
Oot villi, niinku määki oon,
Valvotaan huomen kuutamoon.
Ollaan aina äänes...... Kai
Ja nauretaan kaikest! :)

Selite: 
Samiksiii..... ...Artun mukaaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot