KaVeReItA??

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ollaanko me ystäviä aina,
Ystävän kanssa murheet ei paina.
Murheet lentää kuin tuhka tuuleen,
Samalla suukko lentää huuleen<3
Bestiksiä ei tartte olla,
Mut ei myöskään yksin kuutamolla.
Eikä tartte olla pelkkä nolla,
Ystävän kanssa on Hyvä olla!

<3:mellä Jassu!

Selite: 
YSTÄVIÄ 4 EVER!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot