Ansku&IhanaKesä!

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meijän kesä paras oli,
Kaikki alko naurattaa,
välil vähä kaduttaa.
Meidän ihanat muistot,
En unohda mitään ikinä!
Ystäviä 4ever??
Enään ei voi muuta kun muistella
Ja haavella.
Kaikki loppuu Aikanaan,
Koulussa sit tavataan.
T:Jassu:)

Selite: 
Meijän LOVE Kesä!!!!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot