Sinä/Petit

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olit mun,
Mut et enään kun petit mut.
Miks elämä on?
Miks tää on näin rajua?
Alotetaan elämä alusta,
Eikä mistään lopusta.

Sovitaan...
Mut lähit jo pois,
Ihana tulevaisuus meillä ois.
Kerroin sulle mun tunteet,
Mut sua ei näköjään kiinnosta.
Et tiedä kuinka paljon tämä sattuu...
Mulla on ikävä,
Haluun sut takas,
Miks lähdit pois...
Minun oma rakas? <333

<3:mellä JassuXD <33333333

Selite: 
Toi oli yhelle tyypille joka on toisen kaa, olisin vain halunnu sitä niin rakastaa<333
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot