Sä Lähdit!

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sinä lähdet,
Taivaalle syttyy kirkkaimmat tähdet.
Meillä on sinua ikävä,
Et lähde mielestäni ikinä.
Olet aina valokuvissani,
Ja se kulkee muistoissani.

Sinua ei voi unohtaa,
kun illalla nukahtaa.
Sinä opetit meitä,
Ennen kun lähdit omia teitä.
Opetit surun ja rakkauden,
Kirjoitin tämän sua kaivaten.
Olit maailman paras opettaja,
Ja tässä sinulle muistoja!

<3:mellä JassuXD

Selite: 
toi opettaja tuli tohon vaan......<3333333
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot