Ystäviä?Jookos?

Runoilija JassuXD

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ollaan ystäviä, jookos?
Niin kuin ananas ja kookos.
Ollaan rypäle ja rusina,
Syödään pipareita tusina.
Olet uskomattoman tärkeä,
Ei kukaan saa sydäntäsi särkeä!

<33:mellä Jassu:)

Selite: 
:)) Kirjoittakaa omat mielipiteet ja lähettäkää kommentteja:)) Kiitos!!!!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

ei taida olla ihan ite keksitty... :D

~ Mukava runo ja toiveikas tuo "jookos"
on kiva sana, pidin runon sanomasta ~

Oikein kaunis runo, ystävälle..
Rimmaa hyvin :> Pidin paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot