Melankoliaa

Runoilija hetu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyynestä järvestä nousevaa
tahtoa, onnea
elävää iloa

Synkän taivaan päällä huutaa
murheita, surua,
tuskaista kipua

Odottelen huomista tulevaa
sateista, myrskyä
tuulta riepovaa

Jättäen päälle tämän maan
routaa, kuuraa
kylmää kuolemaa

Järven tyynen jähmettäen
ilon elävän
syvyyteen jäiseen

Saaden taivaan synkän pudottamaan
hiutaleita isoja
jäistä melankoliaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

taas niin mahtava runo, osaat kirjoittaa mielettömän hyvin<3 :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hetu Jäljet 23.4.2015 3 Runo
hetu Vuodet 23.4.2015 0 Laulu
hetu Kuutamo 13.4.2011 2 Runo
hetu Liike 4.8.2007 0 Runo
hetu Neva 4.8.2007 1 Runo
hetu Eksyneiden metsä 16.6.2007 0 Runo
hetu Melankoliaa 8.1.2007 1 Runo
hetu Surujen Syvä Uoma 14.12.2006 1 Runo
hetu Luutarha 20.11.2006 2 Runo
hetu Kuollessani 14.11.2006 1 Runo