Liike

Runoilija hetu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liikun, vaikka mieleni umpeen jäätää
jonka takaa silmiä kutsuvia yritän välttää.
Pysähdy en, vaikka sitä tahtoisin
jäästä hahmoni näin ehkä sulaisi?

Sulana sieluni turvaton olisi
imisin taas sinun kaiken lämpösi.
Kädessäsi vain veitsi terävän pettymyksen
jolla kuvan minusta irti jälleen repien.

Joten parempi vain jatkaa matkaa
pää täynnä kylmää routaa.
Ohitse silmien kirkkaiden
keväisten jäiden petollisien.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hetu Jäljet 23.4.2015 3 Runo
hetu Vuodet 23.4.2015 0 Laulu
hetu Kuutamo 13.4.2011 2 Runo
hetu Liike 4.8.2007 0 Runo
hetu Neva 4.8.2007 1 Runo
hetu Eksyneiden metsä 16.6.2007 0 Runo
hetu Melankoliaa 8.1.2007 1 Runo
hetu Surujen Syvä Uoma 14.12.2006 1 Runo
hetu Luutarha 20.11.2006 2 Runo
hetu Kuollessani 14.11.2006 1 Runo