Kuollessani

Runoilija hetu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos voisin elää tänään,
tämän elämäni.
Komeilisi nimeni huomenna,
kivessä hautakummulla.

Ylihuomenna syntyisin kai,
uudestaan.
Linnuksi joka pelkäisi,
korkeaa.

Tai kallioiselle tuonenjoen rannalle,
Vajoaisi sieluni.
Ja yksin manalan metsiä,
samoaisin.

Kuoleman korppia seuraisin,
suuren elämänpuun latvassa.
Eläville raakkuu se innoissaan,
täältä rajan toiselta puolelta.

Surujenpuron solina,
kantautuu tuulessa.
Sekä tuoksua jäisten kukkasten,
niin kovin hentoa.

Katselisin maisemaa,
mielettömän kaunista.
Vaikka kaikki on niin elotonta
ja haikeaa.

Kunnes pakkasrouvan puhalluksen jäisen,
tuntisin iholla.
Jähmettyen ruumiini jäätyisi,
ikuisuudessa.

Selite: 
Tällaista kuolemanjälkeisen mietiskelyä
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista tekstiä tosiaan. wouuuuu...

<3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hetu Jäljet 23.4.2015 3 Runo
hetu Vuodet 23.4.2015 0 Laulu
hetu Kuutamo 13.4.2011 2 Runo
hetu Liike 4.8.2007 0 Runo
hetu Neva 4.8.2007 1 Runo
hetu Eksyneiden metsä 16.6.2007 0 Runo
hetu Melankoliaa 8.1.2007 1 Runo
hetu Surujen Syvä Uoma 14.12.2006 1 Runo
hetu Luutarha 20.11.2006 2 Runo
hetu Kuollessani 14.11.2006 1 Runo