Yön kruunu

Runoilija hatsuto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niille, jotka uskovat, antavat itse taivaan suurimman voiman.
 

Yön huntu laskeutuu maahan,
kimallellen se pian katoaa,
kaunis laulu täyttää korvamme,
sokeudumme hetkeksi,
vain sinä ja minä,
ja tyhjät huoneet,
kävelemme pois,
ruoho hyväilee paljaita jalkojamme,
juoksemme, itkemme, nauramme,
teemme kaiken yhdessä,
se tekee meidät onnellisiksi.

Ja yön kruunu putoaa tyynyltään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot