Unelma sydämessä

Runoilija hatsuto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niille, jotka uskovat, antavat itse taivaan suurimman voiman.
 

Unissani sinut näin,
kuulin lasten nauravan, tiedän,
sydämessäsi on unelma,
joka tulee vielä joskus toteutumaan,
siipeni eivät yllä sydämeesi asti,
unissani sinut näen,
haavoittuneena, surullisena,
minun täytyy vain odottaa,
jotta päästät minut kuoresi sisälle,
niin siipeni lämmittävät sinua,
saisin sinut taas hymyilemään~~

Selite: 
~~ hymyile taas
Kategoria: 
 

Kommentit

voi että, tääkin on aivan ihana.
tosi koskettava, tykkäsin todella paljon!
suosikkeihin :-)

 

Käyttäjän kaikki runot