Aina kanssasi

Runoilija hatsuto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niille, jotka uskovat, antavat itse taivaan suurimman voiman.
 

Silmistäsi löysin tieni kotiin,
Kaikki mitä tarvitsen olet sinä,
Sydämesi on se koti johon jään.

Kukaan ei saa minua lähtemään luotasi,
tulen aina olemaan vierelläsi,
kuolen käsivarsillesi,
löydän sinut uudestaan sydämestäni,
uneksin maailmasta jossain kaukana,
ja löydän sinut sieltä uudestaan.

Selite: 
;(
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva runo. Mutta silti niin kaunis ja herkkä.
koko runo oli mahtava. tykkäsin. erityisesti pidin tästä kohdasta " sydämesi on se koti johon jään"
aawwww <3 ihanasti keksitty.
hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot