Unelma

Runoilija hatsuto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niille, jotka uskovat, antavat itse taivaan suurimman voiman.
 

Ihailimme pilviä,
katsoimme taivasta,
sinä olit minun taivaani,
ja silmäsi harmaat,
vaaleat hiuksesi,
kiersin ne sormeni ympärille,
olit poika,
se josta unelmoin...

Mutta sitten lähditkin pois,
ja jäin yksin taas tänne,
en tiedä milloin taas tapaamme,

Odotin päiviä,
viikkoja,
kuukausia,
ja sitten eräänä syksyisenä päivänä,
istuin kivellä ajatellen kesää,
kyyneleet valuivat poskiani pitkin,
ja sinä siinä taas.

Enkeli kaunis,
sulat valkoiset,
otit minut mukaasi,
taivaaseen.

Selite: 
Sanoisin että hieman epämääräinen runo... :>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot