Yksin itken

Runoilija hatsuto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niille, jotka uskovat, antavat itse taivaan suurimman voiman.
 

Elämä valuu ohitseni,
näen punaiset nauhat ja siniset aurat,
olin nuorena yksin,
se näkyy elämässäni,
muistan miten muut nauroivat,
leikkivät yhdessä,
minulla ei ollut isää, ei äitiä,
ei ketään joka olisi minusta huolehtinut,
olin aina yksin,
jouluisin itkin,
yksin ilman lahjoja,
yksin ilman naurua,
miten koskaan voisin unohtaa,
millaista on kärsiä.
Sitten vuosien päästä tulit luokseni,
otit kädestäni kiinni,
sanoit; "Tule kanssani, et ole enää yksin"

Selite: 
Kuvitelkaa millaista on olla aina yksin ;<<<
Kategoria: 
 

Kommentit

voi.. surullista. mutta loppu oli piristävä :)
tykkäsin hirmusesti !

aivan ihana. hyvä että sinulla on, hän :-)
niin ja onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot