Few Steps

Runoilija hatsuto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niille, jotka uskovat, antavat itse taivaan suurimman voiman.
 

One, two, three, four,
Few steps again,
What the hell is going on?
This can't be happening,
Let me love you,
Freely hold you,
Spin me round again,
This can't be happening,
It's going to be colder,
I'm not really a fighter,
And you are not my prince,
One, two, three, four,
Few steps again,
I'll be here forever.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

anteeksi ku annan näin paljon palautetta,
mut kun tykkäsin aivan kamalasti tästäkin! :D
kirjoitat tosi hyvin, jatka samaan malliin.

 

Käyttäjän kaikki runot