TUMMAHAHMO

Runoilija Lauurraa

Joka yö näen unissani pelkän tumman hahmon
Se kuvastaa kaikkea sitä mitä minä pelkään
Se kiertää kehää ympärilläni nurkasta nurkkaan
tummahahmo on
Petos
yksinäisyys
kipu
kaikkea näitä kauheimmillaan
Ja en pääse siltä taaskaan pakenemaan
Se kertoo raiskattua tarinaa
Tarinaa muodosta rakkauden
Joka toista satuttaen itseään ruokkii ja vahvistaa
Ja lopulta se saa kasvot tutun paholaisen
Mutten siltikään pelkää nukahtaa,miksi?

Selite: 
vanha muokattu uusiksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettaa syvältä tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot