yksinäinen susi

Runoilija Lauurraa

Kun täysikuu paistaa ulvon kuin yksinäinen susi kohti taivasta
Itken tuhannet verta vuotavat kyyneleet niille jotka menetin
kun aikoinaan tieni valitsin että yksin tämän polkuni kulkisin
Koska jokainen askel sattuu aivan liikaa
Että tätä tuskaa voisi muille jakaa
Kuitenkin se joka rakkaitani vielä satuttaa
olkoon valmis kohtaamaan pedon kaltaista voimaa
koska vielä viimeiseen asti verta vuotavana olen valmis kaikkeni antamaan
Niille joita suden tavoin vain osaan rakastaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo. tiedän tunteet liianki hyvin
 
 

Käyttäjän kaikki runot