Me

Runoilija Lauurraa

Alussa oli vain sinä ja minä
sokea alkuhuuma
Ja alkava rakkaus
En uskonut olevan mahdollista 
Että vakka voi kantensa valita
Mutta kuin sadusta 
Olinkin oman elämäni prinsessa
Vankina 
Kahleissa
Opetit minut seisomaan omilla jaloilla
ja kuinka rakastaa ehdoitta
Nyt vuosien jälkeen 
Me olemme edelleen me
Mutta olemme myös
Perhe
Äiti ja isä
Rakastavaiset


Kiitos että kaikista niistä kasvoista ja katseista valitsit minut.

 
Selite: 
Uusimpia runoja elämästä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti ajateltu elämästä ja sen ihmeistä.
Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot