Tyttäreni

Runoilija Lauurraa

Istuin keittiössä hiljaa ja tuijotin pientä kuvaa
siinä olit sinä ,vielä minun mahassa
Olin saanut tietää että olet tyttö
Ja näin mielessäni hiljaa itseni
Pienen elämää täynnä olevan lapsen
Lapsen joka sinä saisit olla ja olitkin

Synnyit päivää ennen omaa syntymäpäivääni
pieni ihana ruttuinen pakettini
Ja jo silloin tiesin että haen vaikka kuun taivaalta 
Että saat kasvaa rauhassa

Olet aina ollut tomera
Oman arvosi tietävä
kikkarapäinen enkelini
Jonka hymy loistaa sinisistä silmistä
Ja naurusi saa ihoni kananlihalle
on maailma sulle avoinna
Nauti ,unelmoi ja rakasta 

sillä minä rakastan sinua 
 
Selite: 
Kirjoitettu toiselle lapselleni Ja ensimmäisellä tyttärelleni
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyyttävän kaunis runo tyttärellesi. Onko hän lukenut tämän?
Olen hälle  lukenut ❤️ja aijon kirjoittaa semmoiseen muisto juttuun minkä saavat jokainen matkaan kun lähtevät maailmalle ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot