Rumat rukkaset

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sinua kuin tuuli lehtiä,
kuin paperi kynää,
kuin kivi maata.
Rakastin sinut puhki,
sillä enää ei ole mitä rakastaa.

Olet kirous taivaankannen kulmassa,
olet kynttilä pimeällä haudalla,
olet arvista suurin sydämmessäni.

Sain rumat rukkaset.
Rumemmat kuin edelliset.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot