Piilo

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka pieneksi minun täytyy tekeytyä,
ettei suru huomaisi minua?
Mihin piilotan kyyneleeni,
kun aurinko nousee?
Valon nopeus lävistää sydämeni kaihtimet,
vaikka rullasin ne tiukasti kiinni.

Kätkeydyn varjoihin,
sumuun ja kylmyyteen.

Niin järjettömän paljon haluan piiloutua
tietämättömyyttäni ja häpeää,
ajattelemattomuuttani ja välinpitämättömyyttäni,
niitä tunteita, jota minulla oli.
Haluaisin survoa ne pienen pieneen pulloon
ja heittää niin kauas,
kuin syntymävuoteni numerot näyttävät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on ihana runo..vahvuutta ja viisautta löytyy tästä:-)))

tunnelmallinen ja vahva kokonaisuus, joka pitää tiukassa otteessaan tuon tunteen mitä kuvataan. hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot