Nimetön

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun kotona sohvallani.
Katson edellisiä jaksoja elämästäni repaleisista valokuva-albumeista.
Ne tuovat mukanaan muistoja ja tunteita,
jotka olin jo painanut kauas unholaan.
Jotka hautasin huolellisesti.
Nyt näen ne uusintana televisiostani.

Ja äkkiä en olekkaan enää kotona,
vaan kahden tien risteyksessä.
Minun pitäisi päättää kumpi on se tie jota haluan lähteä jatkamaan.
Molenpien teiden päässä loistaa onni,
mutta erilainen onni.
Siksi valinta on vaikea.
Sanoisinko miltei mahdoton.

Miksi näen tämän näyn juuri nyt?
Miksi se vaivaa mieltäni juuri tällä hetkellä,
kun olin saanut elämäni kulkemaan hyvin?
En halua satuttaa ketään.
Mutta on valintani kumpi tahansa, tuhoan toisen.
Tahtomattani.

Ja se sattuu minuun.
Ei rakkautta pitäisi saada valita.
En tahtoisi sitä kenellekkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, niin tunteellinen, oikea taideteos, runoksi! Tykkäsin varsinkin lopusta.

todella jännästi kirjoitettu runo :)

Pohdiskeleva teos, jossa on elämänmakua tuhdisti...hieno teos, tykkäsin...

 

Käyttäjän kaikki runot