Odotus

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla ei ole muuta kysyttävää
kuin että -miksi?
Miksi et kertonut mitään?
Miksi et vastannut minulle?
Halusin vain tietää, haluatko minun odottavan sinua.
Toivoin saavani edes hyvästelyt.
Mutta niitäkään en saanut.
En saanut muuta kuin tietämättömyyden tunteen,
surun ja vihan tunteen.
Minä odotin sinua, vaikka et sitä minulle sanonutkaan.
Odotin, vaikka en tietänyt, haluatko sitä.
Minä odotin,
ja odotan yhä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot