Isä.

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isä hermostuu.
Isää ärsyttää, kun joku kysyy jotain.
Isää ärsyttää, kun lapsi kysyy asiaa, jota ei tiedä.
Isää ärsyttää, kun äiti pyytää kaatamaan mehua lasiin.
Isää ärsyttää, kun äiti laulaa pikkusiskolle tuutulaulua ja isosisko hyräilee mukana.
Isä hermostuu ja tarttuu äitiin.
Isosiskoa pelottaa ja hän juoksee pois huoneesta.
Isosiskon silmissä on kyyneleitä.
On vaikea mennä nukkumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot