Äidin huoli

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päässä soi.
Sydämessä kipinöi.
Löyntejä vähemmän joka kerta.
En osaa suunnistaa tätä merta.
En osaa ohjata tätä laivaa.
Epävarmuus mua vaivaa.
Olen silmäpuoli.
Koska jättiläinen on äidin huoli.
Lapsonen, lintunen vaeltaa.
Itseksensä jo taapertaa.

Selite: 
Joskus pelottaa olla vastuussa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin, tässä oli jotakin lorumaista.

Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot