Itkien kuljen

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos itkisin.
Itkisin tunnin.
Tunnista tulisi helposti koko päivä.
Jos itkisin, tekisin sen niin hiljaa
että silkkipaperitkaan eivät värähtelisi hengitykseni tahdissa.
Itkisin niin hiljaa
että kukaan ei ymmärtäisi päivän vaihtuneen yöksi.
Itkisin paljon.
Niin paljon
että kaupungin suihkulähteet vuotaisivat yli.
Itkisin täyteen kaikki maailman kuivuneet joet.
Itkisin vain.

Sillä minuun sattuu.

Haluan itkeä kivun pois.
Surun pois, pois kaikki haavat,
pois häpeän ja syyllisyyden,
pois tuskan ja väärät sanat.

Haluan olla puhdas.
Kevyt ja kultainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen ja ihana, ei voi muuta sanoa tästä runosta.

Voi tämä oli niin kaunis ja koskettava. :> todella nättiä tekstiä. Joskus minustakin tuntuu samalta. Olet pukenut nuo ajatukset niin kauniisti sanoiksi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot