mä rakastan sua

Runoilija LeaveMeAlone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1.7.*07 M <3 -->
 

sanoit sen vihdoin minulle
nuo kolme sanaa rakkauden
viikko sen jälkeen odottelin
soittoasi sinun: olet rakkaani minun

minä rakastan sinua

odotin kauan ja koulus kuulin
että sinulla oli toinen
et minua enää muistanut
auki sydämeni vain repäisit

minä rakastan sinua

etkö tajua tunteitani
vai satutatko tahallasi?
minä sinua kaipaan ain
ja sinä toisia panet vain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen kappale on aivan liian usean ihmisen kohtaloa tässä maailmassa. Tälläkin hetkellä joku saa tietää kumppaninsa, aviopuolisonsa, tyttöystävänsä, poikaystävänsä tekevän noin. Maailma on täynnä särjettyjä sydämiä.

 

Käyttäjän kaikki runot