Tom

Runoilija LeaveMeAlone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1.7.*07 M <3 -->
 

Soitit minulle
Vastasin kuin ennenkin
Et ollutkaan siellä
Outo ääni sanoi senkin
Olit kuollut päivällä
Olit mennyt pois

Minä kaaduin
Minä itkin
Itkin muistoja
Menetystä, kaipuuta
Itkin Sinua
Sinua rakkaani
Ystäväni
Melkein kuin isäni

En usko sinun kuolleen
Olet aina sydämessäni
Enkelinä vahdit minua
Vahdit tyhmyyttäni
Valintoja, ajatuksia
En unohda sinua ikinä
olet minulle aina rakas <3

Selite: 
Tää on mun rakkaalle Tomille joka kuoli 27.11.2006 <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni kaunis kuvaus menetyksen tuskasta. Vaikka uskoisi jälleennäkemiseen, menetyksen tuska ja suru silti on aina kuolemassa läsnä. Elämä ei ole käsissämme.

 

Käyttäjän kaikki runot