Tahtoisin

Runoilija LeaveMeAlone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1.7.*07 M <3 -->
 

Haluaisin olla lapsi
mutta en se lapsi joka olin
Haluaisin kasvaa aikuiseksi
mutten miksikään mitä olen nähnyt
Haluaisin olla itseni
mutten sellainen, minä näen oman kuvani.

Tahtoisin selittää
mutta en kuulla omaa ääntäni
Tahtoisin kuunnella
mutta en muiden ääniä
Tahtoisin oppia
mutta en myöntää olevani väärässä.

Haluaisin olla kirjailija
mutta en lopettaa kirjaani
Haluaisin luoda maailman
mutta en tuhota sitä
Haluaisin nähdä eteeni
mutta en jättää mitään taakseni.

Selite: 
Mikä mä haluan olla?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot