Älä pelkää

Runoilija LeaveMeAlone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1.7.*07 M <3 -->
 

"Mutta mun sängyn alla ON krotiili, en voi mennä nukkumaan ettei se suutu." Mikko sanoi, mutta isä nauroi ja sanoi: "Mikko-pieni,minä katsoin jo sängysi alle eikä siellä ollut yhtään krotiiliä, eikä muutakaan öllimölliä." "Joo, ei noi vanhat kyllä näe sitä, vain minä näen. Minä Mikko-pieni, olen ainoa joka näkee sen krotiilin,joka asuu sänkyni alla." Mikko ajatteli.
Isä sammutti valon ja meni omaan huoneeseensa nukkumaan äidin viereen. Mikko ei uskaltanut nukkua. "Entä jos krotiili puree yöllä minulta varpaat? Miten minä sitten kävelen?" Mikko ajatteli ja mietti miten saisi krotiilin sängyn alta. Silloin hän tajusi mitä tarvittaisiin tähän tilanteeseen. Se asia oli Rukous.
"Rakas Taivaan Iskä," Mikko aloitti ja jatkoi, "Minä pelkään mennä nukkumaan, koska sänkyni alla on krotiili, jota äiti ja isä eivät näe. Ei se ole iso, mutta se voi purra yöllä minulta vaikka varpaan pois. Voitko sanoa sille että ei pelottelisi minua enää tai sitten tulisi vaikka viereeni yöksi? Aamen."
Hetken kuluttua Mikko kuitenkin sai unen päästä kiinni ja ei edes huomannut kun krotiili kömpi hänen kainaloonsa. Unessa Mikko kuuli äänen joka sanoi: "Älä pelkää, Minä olen sinun vierelläsi aina" <3

Selite: 
Viimeinen lause on ystävälleni joka sanoi niin aina ennen kuolemaansa, mutta kai hän edelleen vieressäni on..? Kuka ties... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä ainakin uskon, että ystäväsi on aina vierelläsi. Tosiystäviä ei kuolemakaan voi erottaa<3 Suloinen ja koskettava pieni tarina; tuli oma lapsuus mieleen..

Rivitys on vähän mitä on, mutta mitäpä siitä valittamaan, kun en itsekään hallitse.
Sydämet vähän häiritsee, mutta ei kovasti.
Kaiken kaikkiaan erittäin suloinen kertomus.

 

Käyttäjän kaikki runot