my memories

Runoilija LeaveMeAlone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1.7.*07 M <3 -->
 

silmäsi harmaat muistan aina
en sinua ikinä unohtaa voisi
eka teit paikan sydämeeni
löysit paikan isä, ja sitä kunnioitit
et pakottanut puhumaan
kunnioitit haluani kertoa rauhassa
kun vankilaan lähdit kauas
minä sinua yksin kaipasin

KERTO: (x2)
otit syliin ja halasit
pidit hyvänä ja rakastit
et ikinä minulle huutanut
et ikinä minulle kättäsi nostanut

ilta oli ihanin vuosii mutta
aamusta minulle painajainen tuli
kun kätesi suuren näin uppoavan
niin tunsin kyyneleen poskellani
ja miehen kädet ympärilläni
istuin rannalle itkien
muiden katseet selässäin
eivät he sitä ikinä ymmärtäisi
menetin ystäväni, rakkaimpani

KERTOx2

silloin minä sen tein
menin kirkkoon rukoilemaan
rukoilin Isältä sinua takaisin
haluaisin tuntea vielä kätesi ympärilläni
menit liian nopeasti pois
miksi jätit minut yksin tänne?
nyt mä sua kaipaan täällä yksin
toivon lähelleni edes hetken ajaksi
olet minulle kaikista rakkain

KERTOx2
nyt olet enkelini vaaleine hiuksinesi
ja harmaine kauniine silminesi
et minua siltikään jättänyt
laulusi,ja äänesi,ja toiveesi ain kulkee kanssani mun
teen unelmistamme toden
pitäen sinut mukanani sydämessäni ain
{toiveena on ettet jätä minua ikin … vaan kuljet enkelinä mukanain aina vain}>

Selite: 
tää on mun rakkaalle joka hukku pari vuotta sitten. mä muistan sut aina <3
Kategoria: 
 

Kommentit

et uskokaan kuinka paljon tästä pidän.
erityisesti viimeisestä kappaleesta.

nyt olet enkelini vaaleine hiuksinesi
ja harmaine kauniine silminesi
et minua siltikään jättänyt

kauniisti kirjoitettu, oot saanu tähän paljon tunnetta. pidän sekä runosta että sinusta :)<3
-make

 

Käyttäjän kaikki runot