Kadotettu rakkaus-

Runoilija LeaveMeAlone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1.7.*07 M <3 -->
 

Mä muistan sen kaiken vieläkin. Muistan sun katsees, kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Muistan sun kosketuksen kun tanssittiin hitaita Tarun bileissä. Muistan kuinka tulit silloin Rehtilään, kun tavattiin ekan kerran. Olit rento ja vähän ehkä juovuksissakin. Olit eka jätkä joka edes huomas että mäki olen olemassa. Tulit mun viereen istumaan ja puhuit mulle ku kaverille. Sait mun kuoren aukeamaan ja mä puhuin sulle. Kerroin itsestäni ja kaikesta. Ihastuin suhun. Vaihdettiin numeroita ja lupasit soittaa mulle.
Kului päivä ja toinenkin ennen kuin mun puhelin soi ilta puoli yheltätoista. Se olit sä josta mä olin unelmoinu jo monta päivää. Halusit nähdä mut. No, seuraavana päivänä heti koulun jälkeen näin sut ärrän edessä. Olit ehtinyt muuttumaan, mutta vain päällisin puolin. Sisältä olit vieläkin ihmeellinen.
Alettiin tapailla päivä päivältä enemmän ja enemmän. En voinu kertoa äidille, koska se oli jo päättäny vihata sua. Pyysit mut teille jotta sun äitis näkis mut. Sanoit että sun äitis ei muistais mua enää sekunnin päästä ku se oli alkoholisti. Mutta kyllä se muisti. Jotenkin se muisti mun nimenkin kun kävin teillä. Se alko hymyillä. Sitä se ei enää ollu pitkään aikaan tehny ku viina oli vieny sen elämän ilon.
Mä rakastuin suhun. Me oltiin ku paita ja perse monta kuukautta. Kunnes mä paitana aloin kasvaa. Olin tullu vahingossa raskaaks. No, sä olit ihan sika onnellinen siitä. Kosit mua ja lupasit pitää musta ja lapsesta huolta. Mä suostuin siihen. Kerroit innoissas meidän parhaalle ystävälle Tomille ja aloit ostaa vauva krääsää. Ostit mulle sormuksenki. Ei se mikään kallis ja kultanen ollu, mutta se oli rakkaudesta annettu.
Mä olin viidennellä viikolla raskaana ku olin taas tulossa teille. En vielä matkalla tajunnut että se tuleminen pilais mun koko elämän. Tulin sun huoneeseen sisään ja näin sun makaavan Marian kanssa-.
Tom kanto mut niska – pers otteella sairaalaan tekemään abortin ja mä päätin etten ikinä sotkis elämääni siihen että rakastuisin tai ihastuisin mieheen. Aki ei ollu eka mies mun elämässä joka satutti mua. Isä jätti mut kun olin pieni, se ei halunnu munlaista paskaa jalkoihinsa. Tom kuoli aivoverenvuotoon kaks viikkoo mun abortin jälkeen. Aki ei vieläkään oo lähteny mun sydämestä pois. Pahin mikä tähän koko paskaan liittyy on se että en tajunnu pyytä Marialta ikinä anteeks sitä kuinka haukuin sen koko jutun jälkeen. Se kuoli ennen ku ehdin pyytää anteeks viime elokuussa. <3

Selite: 
Rest In Peace: Tom 27.11.2006 & Maria 28.8.2007
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot