ehkä ei

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

ehkä eilistä, ei koskaan ollut..
ehkä huominen, ei koskaan tule..
ehkä kaikki on vain unelmaa.
entä jos kuolen tähän tuskaani.
toisitko rikkaruohoja haudalleni?
ehkä en ole tässä..
miksi olisin.. kun en edes tunne olevani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeää pohdintaa.

Hyvä toi "rikkaruohoja haudalle"...
Kyllä se tuska helpottaa. Se vaan on oltava että voi tuntea ja toisin päin...

Koskettavaa :)

Kipeää pohdintaa.

Hyvä toi "rikkaruohoja haudalle"...
Kyllä se tuska helpottaa. Se vaan on oltava että voi tuntea ja toisin päin...

Koskettavaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot