tyhjyys

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

Nyt, aurinkomme laskee...
tuliset katseet sulattavat sieluni omikseen..
sydämemme jähmettyvät paikoilleen..
tulee tyhjyys. Pimeänpelko.

Näin, me tunnemme jotakin..jotakin uutta.
Sittenkin, kun kaikki muu on kadonnut..
Valo on uuvuttanut meidät maahan makaamaan.
Näin, me itkemme yhdessä.
Itkemme pois viimeisen valkeuden sydämistämme..
Meidän aikamme pysähtyy.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot