hengitys vaikeuksia

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

kielon kukat kukkivat minulle..
kuulen, kuinka ne huutavat toisilleen sielunsa
kätköistä..
rikkaruohot peittävät ääneni..henkeni ne vievät pois..
en enää tunne mitään..
petetty..jätetty..hylätty..
hänkään ei enää ymmärrä..
toivoinko hänen ehkä joskus ymmärtävän.
ehkä vain valehtelin itselleni.. niinkuin monet tekevät..

tunne ei valehtele..mitä tapahtuu?
olen hukassa.
mutta jatkan hengittämistä..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

se on oikein... kyllä elämä voittaa!

 

Käyttäjän kaikki runot