painajainen

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

En halua herätä..
suloinen painajainen.
Kaunista tähtipölyä, kurkkuun takertuvaa..
Pistävää kipua selässä..
jääkylmät kyyneleet..putoavat sihahtaen
kuumalle ihollesi.
On kuin mitään ei koskaan olisi ollutkaan..
On kuin mitään ei ikinä olisi tapahtunutkaan.
vain kuravettä ja fantasiaa..
Ikuinen tuskan ja kipujen virta..
Ei enää valoa pimeydessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Ahdistavan hieno...

Hieno runo...."putoavat sihahtaen kuumalle iholle"...AUTS!

upea runo ja ihana kerronta, mutta mielenkiintoisinta tässä oli että runon aikana minulle tuli tuossa "jääkylmät kyyneleet..putoavat sihahtaen kuumalle ihollesi" kohdassa jonkinlainen deja vu. ihan kuin olisin lukenut tämän ennenkin vaika tiedän etten ole. UPEA RUNO!

 

Käyttäjän kaikki runot