pienuus

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

Heidän äänensä kaikuvat
yön henkäyksissä,
heidän muistonsa täyttämättömistä
lupauksista, kulkevat pitkin
katujen rosoista pintaa.

Kun kuulen heidät, myös minä itken.
minäkin, heikkona, satutan itseäni
yhä uudelleen.
Tunnen tulleeni petetyksi jälleen kerran.
Ehkä olen vain pieni,
liian helposti hyljättävä ihminen.
ja silti... aina odotan parempaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikuttava

 

Käyttäjän kaikki runot