Unissani

Runoilija palanut ruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I drink to make other people more interesting.
 

Unissani olen täydellinen.
Täydellinen minä.
Itseni kokonaisuus.
Joskus heikko. Joskus enemmän.
Todelliseen sekoittunut fiktio.
Ehkä siksi uni on niin helppo erottaa todellisuudesta.
Vai ovatko uneni todellisuuteni?
Eikö alitajunta ole todellisuus?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot